Sabina Kušter osvojila pet zlatnih medalja na 3. međunarodnom paraplivačkom mitingu u Sarajevu

vv | 4.7.2022. u 10:31h | Objavljeno u Sport

Petnaestogodišnja Sabina Kušter iz Vuglovca, članica Plivačkog kluba Vidra Varaždin, na 3. međunarodnom natjecanju u paraplivanju Sarajevo Open 2022., održanom pod sloganom „U vodi smo svi jednaki“, osvojila je nevjerojatnih pet zlatnih medalja u svojoj kategoriji  i to na 50 m delfin, 50 m slobodno, 50 m leđno, 100 m slobodno te 200 m mješovito

Kako se navodi, time se ujedno afirmirala kao najuspješnija predstavnica Vidri na ovom natjecanju održanom na Olimpijskom bazenu Otoka Sarajevo, dugom 50 m.

Ova sjajna sportašica već je postigla zapažene uspjehe prije 2 godine u Splitu, kada je isplivala i plivački maraton u Novom Vinodolskom. 

Na ovogodišnjem državnom prvenstvu u Splitu osvojila je čak tri zlatne te po jednu srebrnu i brončanu medalju, a na nedavnom međunarodnom mitingu u Krškom ponovno je potvrdila svoju formu i talent osvojivši četiri medalje - zlato na 50 m i srebro na 100 m leđno, te dvije bronce na 50 m slobodno i 50 m delfin, čime se ponovno afirmirala kao najuspješnija klupska plivačica.

Trenerica joj je Višnja Bunić.