S pripremama za nastavak sezone počeo GRK Varaždin 1930, ostao kadar iz jesenskog dijela sezone

| 11.1.2022. u 11:00h | Objavljeno u Sport

Nakon dvotjednog odmora pod vodstvom trenera Emersona Žnidarića jučer su počele pripreme GRK Varaždina 1930 za nastavak sezone.

Na prvom okupljanju bilo je 16 igrača, kadar koji je odradio jesenski dio sezone, u kojem je osiguran nastup u Ligi za prvaka u daljnjem tijeku natjecanja.

Treninzima bi se mogli priključiti Fran Vujović i Tin Šestak, koji su sredinom srpnja prošle godine operirali prednje križne ligamente koljena, a za njihov povratak na teren još se čeka liječničko odobrenje.

Klub će napustiti srednji vanjski Dino Divjak, koji će zbog studentskih obaveza u Zagrebu s karijerom i treninzima nastaviti u redovima Novog Zagreba.

Momčad će kompletne pripreme odraditi u Varaždinu, a radi se dva puta dnevno, prijepodne u teretani, a poslijepodne u dvorani na Dravi.

Prve pripremne utakmice Dabrovi bi trebali odigrati 22. siječnja na turniru u Karlovcu, na 29. Memorijalnom turniru Nebojša Parežanin - Pržo, na kojem će uz domaćine i varaždinski sastav još igrati Sesvete i Ribola Kaštela.

Posljednju provjeru pred nastavak prvenstva GRK Varaždin 1930 trebao bi imati 5. veljače s Bjelovarom u gostima, a prvu utakmicu u nastavku Paket 24 Premijer rukometne lige Dabrovi će igrati 12. veljače s Moslavinom iz Kutine u varaždinskoj Areni.

Riječ je o susretu 14.,posljednjeg kola ovog dijela prvenstva uoči doigravanja.