S 2 srebrne seniorske medalje te 2 zlatne juniorske medalje Ema Cesar najuspješnija Vidra na Dubrava Openu

Varaždinske vijesti | 6.12.2021. u 12:49h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Drugi međunarodni festival plivanja za osobe s invaliditetom Dubrava Open 2021. u organizaciji PK Dubrava, Hrvatskog paraolimpijskog odbora i Hrvatskog paraplivačkog saveza u subotu i nedjelju u Zagrebu na Bazenskom kompleksu Svetice okupio je natjecatelje iz Slovenije, Rumunjske, Indije te 11 klubova; PK Cibale, PK Natator, PK Vidra, PK Zadar, PK Forca, PK Marsonia, PK Cipal, PK Jadera, Čakovečki plivački klub, HPSOI i PK Frogo iz Hrvatske.

U jakoj konkurenciji varaždinski Plivački klub Vidra predstavljali su Sabina Kušter, Ema Cesar, Mirna Roginek, Brunela Hrženjak, Borna Obradović, Nikola Kosec, Nikola Dodoš i Andrej Marjanović.

Plivajuću u jakoj konkurenciji kući smo se vratili sa puno isplivanih osobnih rezultata, 6 medalja; 1 srebrom Sabine Kušter na 50 delfin u seniorskoj i 1 srebrom u juniorskoj kategoriji te sa 2 srebrene medalje i 2 zlatne medalje Eme Cesar na 50 i 100 m prsno u seniorskoj i juniorskoj kategoriji.

Nastupom na Dubrava Openu varaždinske Vidre u pratnji prof. Renate Kos i dr. Sabine Lončarić u vodstvu trenerice Višnje uspješno su završile natjecateljsku sezonu 2021., te smo dobili smjernice za daljnji rad i motivaciju za pripremu za plivačku sezonu 2022., prvo natjecanje nas očekuje u ožujku i u Splitu.