Pod vodstvom trenera Vladimira Canjuge sutra počinju pripreme rukometašica Koke za novu sezonu Foto: Dražen Novosel

Rukometašice Koke sutra počinju s pripremama

| 31.7.2016. u 10:03h | Objavljeno u Sport

Pod vodstvom trenera Vladimira Canjuge sutra počinju pripreme ŽRK Koke za novu sezonu. U odnosu na lani u svlačionici više nema Nikoline Zadravec, koja je otišla u Podravku, a nova su imena hrvatske juniorske reprezentativke desna vanjska Ivana Dragišić (22), koja je u Koku došla iz Podravke, te Silvija Masnić (22), koja igra na poziciji lijevog i srednjeg vanjskog.

Prvoj ekipi bit će priključene četiri igračice iz kadetske ekipe. Trenirat će se dva puta dnevno, a odigrat će se i devet pripremnih utakmica. Prva će biti 10. kolovoza u Varaždinu, protiv prvoligaša Dugog Sela, 13. kolovoza ekipa Koke će igrati u Ptuju s novim prvoligašem Ptujem, 18. kolovoza gostovat će u Dugom Selu, a 24. kolovoza u Varaždin dolazi prvak Slovenije Zagorje.

Planira se odigravanje jednog susreta i 31. kolovoza, a još se uvijek traži suparnik za taj termin. U subotu 3. rujna Koka će biti gost međunarodnog turnira u Zagorju ob Savi, 6. rujna u Varaždin dolaze Sesvete, a 10. rujna gost će biti prvoligaš Ptuj. Liga počinje 17. rujna, a u 1. kolu Koka će ugostiti Podravku.