Stjepan Cvek jednoglasno je izabran za novog predsjednika Foto: Martin Novosel

Roman Modrić odstupio, Stjepan Cvek novi predsjednik NK Varaždina

| 9.7.2016. u 08:43h | Objavljeno u Sport

Jučer se u večernjim satima održala izvanredna sjednica Skupštine Nogometnog kluba Varaždin na kojoj je dosadašnji predsjednik Roman Modrić dao ostavku. Ostavka je od strane Skupštine, koja je brojala 110 od mogućih 164 članova, jednoglasno prihvaćena, a odmah nakon toga je izabran novi predsjednik Stjepan Cvek koji je do sada vršio dužnost dopredsjednika kluba.

-Prije svega hvala na povjerenju koje ste nam dali do sada. Kada smo prije sedam mjeseci preuzeli klub nije nam bilo lako, ali mislim da smo u načelu napravili jedan jako dobar temelj- rekao je Stjepan Cvek, novi predsjednik NK Varaždina.

Osim novog predsjednika, promijenjen je statut kluba, broj članova Izvršnog odbora je smanjen s 15 na devet, direktor kluba više nema funkciju predstavnika kluba, a također su se birali novi članovi predsjedništva kluba, novi članovi Izvršnog odbora kao i članovi Nadzornog odbora. Sve odluke su donešene jednoglasno.

Sljedeći tjedan, uoči zakazanih priprema kluba 18. srpnja, trebala bi se doznati nova pojačanja u klubu kao i novi trener prve momčadi.