Napadač Varteksa Tihomir Šoštarić i u ovom se kolu tri puta upisao među strijelce Foto: Dražen Novosel

Rekordna pobjeda Bednje, slavili i Varteks, Podravina te Nedeljanec

| 17.11.2018. u 16:39h | Objavljeno u Sport

U županijskom derbiju odigranom u sklopu 14., predposljednjeg jesenskog kola Četvrte nogometne lige skupina Čakovec -Varaždin u Sračincu je momčad Varteksa pobijedila Jalžabet 5:2, iako su gosti nakon 34. minute imali vodstvo od 2:0, no već na poluvremenu je bilo 2:2.

Tri je gola za Varteks postigao Tihomir Šoštarić, a po jednog Veldin Karić i Matija Šenkiš, dok su strijelci za Jalžabet bili Kristijan Janušić i Dominik Bručić.

Bednja je ostvarila najvišu pobjedu od kada je trener Saša Paska, slavili su s 10:0 u Novom Selu Rok protiv domaćeg Omladinca. Tri je gola postigao Ante Ivančić, po dva su gola postigli Dominik Blažeković, Ante Kulji i Filip Holi, a po jednog je pridodao Matija Lučić.

Nedeljanec je sa 4:3 bio bolji u Prelogu od Mladost Kometa. Dva je gola postigao Patrik Đunđek, a po jednom su mrežu pogađali Jakov Puclin i Antonio Glavaš.

Podravina je na svom stadionu u Ludbregu pobijedila sastav Dinama 3:2. Dva je gola postigao Ivan Vagjunec, a jednog Nikola Valjak. Danas je Polet na svom terenu sa 4:1 pobijedio Nedelišće.

Sutra u 13 sati u Turčinu će se sastati Dubravka Zagorac i čakovečka Sloga, Novi Marof će ugostiti čakovečku Slogu, a sastat će se i Pušćine i Rudar.