Sjednica skupštine Nogometnog kluba Mladost iz Varaždinskih Toplica

| 8.3.2016. u 09:19h | Objavljeno u Sport

Nogometni klub Mladost iz Varaždinskih Toplica održao je redovnu godišnju Skupštinu na kojoj je zaključena uspješna 2015. godina. Ujedno su najavljene aktivnosti, i sportske i organizacijske, u godini u kojoj klub obilježava 70 godina postojanja.

Iza kluba je uspješna godina jer sve što se planiralo uraditi kroz 4 godine realizirano je u dvostruko kraćem roku. Postavljeni su LED reflektori s jedne strane terena, a ovih dana stigli su i reflektori za drugu stranu zajedno sa svim potrebnim materijalom. Uskoro će terene biti u potpunosti osvijetljen i spreman za korištenje u večernjim satima. Postavljanje reflektora svojevrsni je poklon klubu za njegov 70. rođendan – naglasio je između ostalog predsjednik kluba Tomislav Matkun.

Dodao je da postavljanjem reflektora klub nije dobio samo bolje uvjete za rad, već će se manifestacije, kako sportske tako i sve ostale, moći odvijati na stadionu. Paralelno s većim zahvatima na uređenju terena, u skladu s mogućnostima, te uz veliku pomoć roditelja, nabavljen je i dio nove opreme za igrače.

U protekloj godini nisu izostali ni sportski uspjesi. Ekipa „U-10“ trenutno zauzima 5. mjesto, ekipa pionira i ekipa juniora su u vrhu, dok ekipa seniora, nakon dugog niza godina, ostvaruje dobre rezultate i trenutno zauzima 5. mjesto sa zaostatkom 6 bodova za drugim mjestom. Po riječima predsjednika cilj je do kraja prvenstva plasman među prva četiri mjesta, a sportski se nadati i osvajanju prvog mjesta. Treba istaknuti da od prošle godine klub ima i novu selekciju, onu najmlađu „U-8“, koja nastupa u ligi zajedno s „U-10“.

Predsjednik Matkun na kraju je zahvalio prije svega igračima svih kategorija, roditeljima, Upravnom odboru kluba, svim donatorima, prijateljima kluba, Osnovnoj školi s ravnateljicom Gorankom Štefanić budući da škola omogućuje svim kategorijama igrača korištenje školske sportske dvorane. Zahvalio je i Zajednici športskih udruga grada te samom Gradu Varaždinskim Toplicama na osiguranim financijskim sredstvima i odličnoj suradnji.

Na godišnjoj Skupštini bila je i gradonačelnica Goranka Štefanić koja je zahvalila vodstvu kluba te igračima za postignute rezultate uz poruku da s dobrim rezultatima nastave i dalje.

Grad će i nadalje pomagati u okviru svojih mogućnosti i nastavit ćemo dobru suradnju s klubom. Kao ravnateljica osnovne škole također moram naglasiti dobru suradnju kluba i škole i tim putem treba nastaviti na obostrano zadovoljstvo – istaknula je Štefanić u svom obraćanju Skupštini.