Radoslav Rogina jučer na 4. etapi Toura of Croatia bio 26., u ukupnom poretku i dalje 4.

| 21.4.2018. u 09:00h | Objavljeno u Sport

Talijanskoj momčadi Bardiani CSF pripala je pobjeda na jučerašnjoj četvrtoj etapi biciklističke utrke Tour of Croatia, dužine 171 kilometra,koja se vozila od Starigrada (NP Paklenica) do Crikvenice. Više nego zasluženo trijumfirao je Alessandro Tonelli, koji je do svoje prve etapne pobjede u karijeri stigao nakon što je više od dvije trećine utrke proveo u bjegovima.

Njegovo je vrijeme bilo 3 sata, 56 minuta i 57 sekundi, a prosječna brzina 43,3 kilometra na sat. Varaždinac Radoslav Rogina, član slovenskog Adria Mobila, jučer je ušao u cilj kao 26., s 12 sekudi zaostatka za pobjednikom etape.

U ukupnom poretku nije bilo promjena na vrhu, i dalje je u vodstvu Bjelorus Konstantin Sivcov (Bahrain) s osam sekundi prednosti ispred drugog Nizozemca Pietera Weeninga (Roompot), odnosno 47 sekundi ispred trećeg Kazahstanca Jevgenija Gidiča (Astana), dok je najbolji hrvatski vozač Radoslav Rogina (Adria Mobil) četvrti s 1:06 minuta slabijim vremenom od Sivcova.

Danas je na rasporedu pretposljednja, peta etapa četvrtog izdanja Toura of Croatia, koju mnogi i dalje drže za kraljevsku. Vozi se od Rapca do Poklona.