Druga ŽNL Foto: Martin Novosel

Radnički slavio u lokalnom derbiju, incident obilježio susret u Velikom Bukovcu

| 24.4.2021. u 20:24h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U današnja dva kola 17. kola Druge ŽNL, ubilježena je jedna pobjeda. Radnički je na domaćem terenu u Hrženici igrao lokalni derbi susret protiv Razvitka iz Čičkovine i slavine 2:1. Razvitak je prvi stigao do vodstva i to pogotkom Dina Horvata u 36. minuti susreta, ali je domaćin preokrenuo u svoju korist rezultat golovima Vedrana Hižaka u 60. minuti i Hrvoja Vukovića u 68. minuti susreta za konačnih 2:1.

U drugom susretu dana, Bukovčan je na domaćem terenu odigrao bez golova 0:0, ali susret je obilježio incident na kraju utakmice kada se jedan domaći navijač naguravao s igračima gostujuće momčadi. Redari su morali intervenirati i odvući navijača. Osim toga, utakmicu su obje momčadi završile s igračem manje jer su se domaći Franjo Požgaj i gostujući Karlo Jug međusobno "spljuskali" u 90. minuti te zaradili izravne crvene kartone. 

U sutrašnjim utakmicama igraju Dinamo 01 i Podravac Kitro, Rudar 47 i Mladost (S), Mladost (VT) i Mladost (Š), Orač i Klenovnik, Polet (M) i Nova Ves te Zadrugar i Novakovec.

Sve utakmice počinju u 17 sati.