Prvo okupljanje ženske kadetske reprezentacije u 2022., među pozvanima i igračica Koke Lara Perić Foto: Martin Novosel

Prvo okupljanje ženske kadetske reprezentacije u 2022., među pozvanima i igračica Koke Lara Perić

Varaždinske vijesti/HRS | 1.3.2022. u 11:14h | Objavljeno u Sport

Hrvatska ženska kadetska reprezentacija okupila se jučer u Zagrebu, i nakon antigen testiranja u Trofejnoj dvorani Hrvatskog rukometnog saveza produžila do Đurđevca.

Izbornik Nenad Smiljanec i njegov stručni stožer, tu će s reprezentacijom boraviti sljedećih osam dana, trenirati, ali i odigrati dvije prijateljske utakmice protiv Srbije, prenosi portal HRS-a.

Prva je na rasporedu u petak 04. ožujka u 18.30, a druga u subotu 05. ožujka u 11.00 sati. Oba susreta su zatvorenog tipa, bez prisustva gledatelja.

Inače ženskoj kadetskoj reprezentaciji to je prvo okupljanje u 2022. godini. Kao što je poznato, ta je reprezentacija prije nepunih 6 mjeseci na Europskom prvenstvu u Crnoj Gori osvojila 5. mjesto i stekla pravo nastupa na Svjetskom prvenstvu koje će se od 02. – 14. kolovoza 2022. godine održati u Gruziji.

Na izbornikovom popisu nalaze se 22 igračice, među kojima je i igračica Koke Lara Perić. U posljednji trenutak zbog ozljede je otpala Iva Zrilić.

Većinu igračica izbornik i stručni stožer dobro poznaje, ali ima i nekoliko novih imena, odnosno rukometašica koje su se oporavile od ozbiljnih ozljeda koje su imale prošle godine, a dio njih se nametnuo kroz različita natjecanja u proteklom razdoblju.

Sve njih želi stručni stožer želi ponovno provjeriti i testirati, da bi se na Svjetsko prvenstvo otišlo s najjačim snagama.

Označeno u