Podravac Kitro (plavi dres) je na svom terenu bio bolji od Razvitka iz Čičkovine Foto: Dražen Novosel

Prvi manji kiks Zadrugara u proljetnom dijelu sezone, remizirao na gostovanju kod Nove Vesi

| 18.4.2021. u 19:22h | Objavljeno u Sport

Vodeći Zadrugar jest pomalo iznenađujuće ispustio dva boda na gostovanju kod trinaestoplasirane Nove Vesi. Bojan Vručina je 25. golom sezone donio vodstvo gostima u 36. minuti susreta, Nikola Horvat je zabio izjednačujući gol u 43. minuti, Damjan Presečki je golom u 51. minuti preokrenuo susret u korist domaćina, ali Nikola Pačko je golom u 65. minuti ipak donio bod gostima za konačnih 2:2 u susretu. Unatoć remiju, Zadrugar je poveća prednost na tablici jer je prvi pratitelj Orač izgubio na gostovanju kod Mladosti (Š) 2:1.

Podravac Kitro je na svom terenu pobijedio Razvitak s 3:1. Nenad Gložinić je zabio za vodstvo domaćina 1:0 u 36. minuti, Željko Jug je zabio za izjednačenje u 44. minuti, Matija Zelenc je zabio u 47. minuti gol za novo vodstvo domaćina, a Mladen Vađunec je zabio za konačnih 3:1 u 55. minuti.

Novakovec je remizirao protiv Radničkog 0:0, Lepoglava je izgubila protiv Poleta (M) 1:0, Mladost (S) je slavila na domaćem terenu protiv Mladosti (VT) s 3:2, dok se utakmica Klenovnika i Bukovčana nije odigrala.