Prva ŽNL: Zadrugar sa sedmicom svladao Slobodu (Vž) Foto: Martin Novosel

Prva ŽNL: Zadrugar sa sedmicom svladao Slobodu (Vž)

| 12.3.2023. u 18:20h | Objavljeno u Sport

Danas je odigrano četiri susreta 15. kola Prve ŽNL, a najvišu pobjedu kola ostvario je Zadrugar na domaćem terenu svladavši varaždinsku Slobodu sa visokih 7:0. Golijadu u Hrastovskom je započeo Igor Štimac golom u 3. minuti susreta, Antonio Kolak se čak četiri puta upisao u strijelce golovima u 31., 61., 63. i 66. minuti susreta, dok je preostala dva gola zabio Darko Knapić u 33. i 48. minuti susreta. Uz poraz, Sloboda (Vž) je susret završila s igračem manje. Isključenje je zaradio Marko Murselović zbog dva žuta kartona, prvi u 25. minuti zbog preoštrog starta i drugi u 71. minuti zbog nesportskog ponašanja (prigovor sucu).

Osim Zadrugara, pobjedi se veselila i Plitvica iz Selnika koja je svladala svog domaćina Mladost iz Sigeca Ludbreškog sa 2:1. Plitvica je povela 1:0 golom Alana Novka u 14. minuti susreta, Toni Klarić je poravnao rezultat na 1:1 golom u 28. minuti, a pobjedu gostima je donio Damjan Novko u 58. minuti susreta.

U preostala dva susreta dana, vidjeli smo identičan 1:1 remi između Mladosti (Vž) i Beretinca te Slobode (T) i Drave Ajaxa. U utakmici Mladosti (Vž) i Beretinca, Beretinec je poveo golom Patrika Fotaka u 15. minuti, dok je konačnih 1:1 postavio Luka Svetec golom u 56. minuti susreta. I u utakmici Slobode (T) i Drave Ajaxa, gost je prvi poveo golom Vitora Paula Ferreire de Queiroza u 34. minuti, dok je izjednačujući gol za domaćine zabio Leon Slunjski u 61. minuti susreta.