Prva ŽNL: U dvoboju Mladosti, pobjeda domaćinu iz Varaždinskih Toplica Foto: Martin Novosel

Prva ŽNL: U dvoboju Mladosti, pobjeda domaćinu iz Varaždinskih Toplica

| 20.8.2023. u 20:51h | Objavljeno u Sport

Današnjim utakmicama je kompletirano 1. kolo Prve ŽNL, a sve utakmice su bile rezultatski dosta tijesne.

U dvoboju Mladosti iz Varaždinskih Toplica i Varaždina, bolja je bila domaća momčad iz Varaždinskih Toplica koja je slavila sa 3:1. Varaždinska Mladost je povela golom Marka Poljana u 3. minuti, ali je domaćin nakon toga preokrenuo susret golovima Antonija Meštrića u 7. minuti, Nina Leša u 28. minuti te Anđelka Potrebice u 31. minuti.

Zadrugar je na domaćem terenu svladao Trnje sa 2:1 u sudačkoj nadoknadi susreta. Domaćin je poveo golom Darija Struškog u 5. minuti, gosti su izjednačili u 72. minuti pogotkom Gorana Hercega, dok je pobjedu domaćinu osigurao Dario Struški svojim drugim golom u 90+3 minuti susreta. Zadrugar je utakmicu završio s igračem manje jer je Danijel Kolak u 85. minuti opsovao suca te zaradio izravni crveni karton.

Plitvica (S) je na gostovanju kod Slobode (T) slavila sa 2:1. Gosti su poveli 1:0 golom Alana Novka u 4. minuti susreta, na 2:0 je povisio Luka Stručić u 73. minuti susreta, dok je na 2:1 smanjio Leon Slunjski u 76. minuti.

Jedini današnji susret koji je završio bez pobjednika, bio je između Beretinca i Plitvice (G), a rezultat je na kraju bio 2:2. Plitvica (G) je bolje počela utakmicu, povela u 5. minuti pogotkom Valentina Brozovca, Michael Kralj je izjednačio rezultat na 1:1 u 25. minuti susreta, Plitvica (G) je povela još jednom pogotkom Karla Benkovića u 50. minuti susreta, dok je konačnih 2:2 postavio Andrija Novaković u 85. minuti susreta.