Prva ŽNL: Polet (T) na vrhu do proljeća, redari morali odstraniti predsjednika Drave-Ajaxa Foto: Ilustracija

Prva ŽNL: Polet (T) na vrhu do proljeća, redari morali odstraniti predsjednika Drave-Ajaxa

| 21.11.2021. u 17:48h | Objavljeno u Sport

Polet (T) je i porazom protiv Drave Ajaxa mogao osvojiti naslov jesenskog prvaka u današnjem susretu 13. posljednjeg jesenskog kola u Prvoj ŽNL, ali je ipak uzeo bod u 0:0 remiju i ima bod prednosti ispred Novog Marofa na tablici.

Iako golova nije bilo na susretu, bilo je isključenja i ružnih scena na terenu. Karlo Kosec, pričuvni vratar Drave Ajaxa je u 71. minuti isključen zbog psovanja suca, a u 71. minuti je isključen i predsjednik Drave-Ajaxa Dražen Kosec jer se licem unosio pomoćnom sucu te ga je prema zapisniku sa susreta "lagano udario čelom u čelo", ali tu nije bilo kraj incidentu jer je u 79. minuti iz gledališta još jednom ušao na teren i odbio se maknuti iz protesta sve dok ga nisu odstranili domaći redari.

Uz to je u domaćoj momčadi isključen i Hrvoje Vuković koji je dobio izravni crveni karton u 77. minuti zbog oštrog i opasnog starta na protivničkom igrači, dok je u redovima gostujuće momčadi isključen Ivan Vagjunec koji isključen zbog dva žuta kartona, prvi je zaradio u 74., a drugi u 82. minuti, oba zbog preoštrih startova. 

U derbiju varaždinskih momčadi Slobode (Vž) i Mladosti (Vž), Sloboda (Vž) je slavila s 3:1, dok su u preostala dva susreta, Polet (C) je slavio protiv Čeva na gostovanju s 1:0, dok je Zadrugar bio bolji od Slobode (T) sa 4:0.