Prva ŽNL: Petarda Zadrugara protiv Čeva, obje Mladosti slavile Foto: Martin Novosel/Arhiva VV

Prva ŽNL: Petarda Zadrugara protiv Čeva, obje Mladosti slavile

vv | 31.3.2024. u 19:00h | Objavljeno u Sport

U današnja tri susreta 18. kola Prve ŽNL, vodeći Zadrugar je na domaćem terenu došao do nove uvjerljive pobjede protiv Čeva kojeg su svladali sa "petardom". Golijadu domaćina je započeo Igor Štimac koji je zabio hat-trick na susretu pogotcima u 2., 22. i 90. minuti susreta, Niko Krobot je zabio pogodak u 35. minuti dok je preostali gol bio djelo Antonija Kolaka u 58. minuti susreta za konačnih 5:0.

Mladost (S) je na domaćem terenu dočekala Beretinec i došla do 2:1 pobjede. Mladost (S) je povela sa 2:0, pogotcima u prvom poluvremenu, a strijelci su bili Dominik Stunjek u 30. minuti i Bojan Brlek u 44. minuti susreta, dok je počasni gol za goste zabio Marko Lisičak u 90+2 minuti sudačke nadoknade. Beretinec je ujedno utakmicu završio s igračem manje jer je izravnim crvenim kartonom isključen Ivan Plantak u 90+3 minuti sudačke nadoknade kada je opsovao glavnog suca.

Utakmica između Trnja i varaždinske Mladosti u Trnovcu je pripala gostima iz Varaždina koji su slavili s minimalnih 1:0. Jedini pogodak je pao u drugom poluvremenu u 64. minuti susreta, a strijelac je bio David Matučec. Mladost je ujedno utakmicu završila s igračem manje jer je Fran Eršeg sakupio dva žuta kartona, prvi u 32. minuti zbog preoštrog starta i drugi u 83. minuti zbog povlačenja suparnika za dres.