Prva ŽNL Foto: Martin Novosel

Prva ŽNL: Obreš i Čevo odigrali prijateljskih 1:1, Drava Ajax uvjerljivo svladala Slobodu (T)

| 22.8.2020. u 20:53h | Objavljeno u Sport

U današnja tri susreta prvog kola Prve županijske nogometne lige, Obreš je na domaćem terenu odigrao 1:1 protiv susjednog Čeva. Dejan Blaži je u 15. minuti donio vodstvo Čevu, a Luka Kumrić je u 59. minuti Obrešu donio podjelu bodova. Čevo je susret završio s 10 igrača jer je Mihael Cvek dobio dva žuta kartona, jedan u 11. i 90+3 minuti.

Drava Ajax je na domaćem terenu uvjerljivo svladala Slobodu (T) sa 4:0. Luka Vagjunec je zabio golove u 52. i 68. minuti, Ivan Vagjunec je zabio gol u 64. minuti, a konačnih 4:0 je postavio Nikola Međimorec u 88. minuti susreta. 

Novi Marof je svojem terenu izgubio 2:0 od vidovečke Budućnosti. Goran Spasić je donio 1:0 vodstvo u 72., a Viktor Eršegović je zabio u 76. minuti za 2:0. Lukas Stojak iz redova Novog Marofa je isključen zbog dva žuta kartona, prvog je zaradio u 58. minuti zbog preoštrog starta, a drugog u 85. minuti također zbog preoštrog starta. Također je u 75 minuti odstranjen jedan od domaćih redara koji se nesportski ponašao prema sucu tijekom utakmice.

U nedjelju, Mladost Margečan na domaćem terenu dočekuje Poleta iz Tuhovca, Beretinec je domaćin Plitvici iz Selnika, Polet iz Cestice će dočekati Dinamo iz Babinca, dok će varaždinska Mladost reprizirati susret od prošlog tjedna u Kupu protiv varaždinske Slobode, ovaj puta na domaćem terenu.

Sve utakmice startaju u 17:30 sati.