Prva ŽNL: Novi Marof deklasirao Čevo, Sloboda (Vž) iznenadila Plitivicu (S) Foto: Martin Novosel

Prva ŽNL: Novi Marof deklasirao Čevo, Sloboda (Vž) iznenadila Plitivicu (S)

| 3.10.2021. u 09:15h | Objavljeno u Sport

U subotnjim susretima 6. kola Prve ŽNL, Novi Marof je ostvario visoku i uvjerljivu pobjedu protiv Čeva, pobijedivši sa čak 8:1.

Dvostruki strijelci za Novi Marof su bili Tomislav Harmicar i Mislav Sakač koji su postigli golove u 43. i 84. (KU) te 65. i 90. minuti susreta dok su po jedan gol za Novi Marof zabili Nenad Đurin (AG) u 2. minuti, Luka Šantek u 21. minuti, Josip Sabolić u 48. minuti i Sabastijan Štriga u 71. minuti, dok je jedini gol za goste zabio Dejan Blaži u 74. minuti susreta iz kaznenog udarca.

U Selniku se igrao susret između domaće Plitivice i Slobode iz Varaždina. Domaća Plitivica je u ovom susretu sigurno bila favorit, s obzirom da je imala bolji start sezone sa četiri pobjede u pet kola, dok je Sloboda ostvarila tek dvije pobjede. Unatoč tome, Sloboda je slavila s 3:0. Golove za Slobodu su zabili Karlo Kutnjak u 60. minuti i Luka Bešenić, vratar momčadi Slobode, u 76. i 81. minuti susreta, oba iz kaznenog udarca.

Obreš i dalje nastavlja svoj pohod prema prvom mjestu te su ostvarili već šestu pobjedu u šest kola, stopostotan učinak, a ovaj puta je svladana Drava Ajax rezultatom 3:0. Dino Kresinger je 31. minuti zabio za 1:0 iz kaznenog udarca, Nikola Šobak je bio strijelac za 2:0 u 58. minuti, dok je Luka Kumrić zabio za konačnih 3:0 u 64. minuti susreta.

U Sigecu Ludbreškom, domaća Mladost je igrala protiv Slobode (T) i izgubila rezultatom 3:2.

Danas su na rasporedu susreti između Poleta (T) i Zadrugara, Mladosti (M) i Mladosti (Vž) te Beretinca i Poleta (C). Sve utakmice počinju u 16 sati.