Prva ŽNL: Drava-Ajax svladala Obreša, Sloboda (Vž) i dalje bez bodova Foto: Martin Novosel

Prva ŽNL: Drava-Ajax svladala Obreša, Sloboda (Vž) i dalje bez bodova

VV | 24.9.2022. u 20:06h | Objavljeno u Sport

Danas se odigrao dio susreta 6. kola Prve ŽNL u kojima je najvišu pobjedu ostvarila momčad Drave-Ajaxa koja je svladala Obreša sa 3:0. Golove za domaćina su postigli Denis Vuković u 26. i 80. minuti te Ivan Zdelar u 87. minuti susreta. 

Mladost (VT) je na domaćem terenu dočekala momčad Slobode (T) i upisala poraz 2:1. Branimir Slunjski je gostima donio prednost od 1:0 u 20. minuti, Mladost (VT) je izjednačila na 1:1 golom Borisa Levatića u 79. minuti susreta, a Dominik Biškup je golom u 83. minuti donio gostima tri boda.

Sloboda (Vž) je bila blizu osvajanja barem prvog boda u prvenstvu protiv Mladosti (S), ali su gosti ipak došli do pobjede u drugoj minuti sudačke nadoknade drugog poluvremena i slavili s minimalnih 1:0 pgotkom Tonija Klarića. Sloboda je utakmicu završila s dva igrača manje. Prvo je Matija Huzjak isključen zbog dva žuta kartona, prvi u 24. minuti (preoštar start) i drugi u 76. minuti (preoštar start), a nakon njega je isključen i Petar Sakač zbog dva žuta kartona, prvi u 62. minuti (povlačenje ) i drugi u 79. minuti (povlačenje). 

Sutrašnje utakmice, 16:30 sati:

Čevo - Mladost (VŽ)

Razvitak - Zadrugar

Beretinec - Plitvica (S)