Prva ŽNL Foto: Martin Novosel

Prva ŽNL: Drava Ajax slavila u Tužnom, Beretinec bolji od Plitvice u Selniku

| 10.4.2021. u 18:39h | Objavljeno u Sport

Domaćini danas nisu bili sretni s konačnim ishodima susreta u 14. kolu Prve ŽNL. Plitvica Selnik je na domaćem terenu poražena s 1:0 protiv Beretinca, dok je Sloboda Tužno izgubila domaći susret protiv Drave Ajaxa sa čak 5:2.

Drava Ajax je do kraja prvog poluvremena imala vodstvo 3:0 golovima Antonija Peteka u 13., Ivan Vagjuneca u 21. i Sebastiana Huzjaka u 39. minuti. Početkom drugog poluvremena, domaćin je golovima Branislava Slunjskog u 50. i Dominika Biškupa u 65. minuti vratio nadu u bolji ishod, ali tu nadu su ugušili Huzjak drugim golom u 71. za 4:2 i Luka Vagjunec golom u 90+2 minuti susreta za konačnih 5:2.

Beretinec je do vrijedna tri boda na gostovanju kod Plitvice (S) stigao u 78. minuti kada je jedini gol susreta za minimalno slavlje zabio Igor Margetić.

Sutra su na rasporedu čak pet susreta. Sloboda (Vž) na domaćem terenu dočekuje Mladost (Vž) u gradskom derbiju gdje se obje momčadi bore za ostanak u ligi, Polet (T) na domaćem terenu dočekuje Mladost (M), Dinamo (B) će također igrati općinski derbi protiv Poleta (C), vodeća Budućnost će biti domaćin trećeplasiranom Novom Marofu u derbiju kola, dok će drugoplasirani Obreš gostovati kod Čeva.

Sve utakmice počinju u 16:30 sati.