Prva ŽNL: Budućnost slavila protiv Slobode (Vž), Plitvica (S) u drami slavila protiv Slobode (T) Foto: Martin Novosel

Prva ŽNL: Budućnost slavila protiv Slobode (Vž), Plitvica (S) u drami slavila protiv Slobode (T)

VV | 22.5.2021. u 21:10h | Objavljeno u Sport

U današnja dva susreta 20. kola Prve ŽNL, vodeća Budućnost je slavila na domaćem terenu protiv Slobode (Vž) sa 4:0, dok je Plitvica (S) na domaćem terenu s 3:2 slavila protiv Slobode iz Tužnog.

Goran Spasić je zabio hat-trick za Budućnost golovima u 29. (KU), 73. i 82. (KU) minuti susreta, dok je jedini preostali gol susreta zabio Marin Tuđan u 53. minuti susreta. Budućnost je također utakmicu završila sa samo 10 igrača jer je Dejan Papec u 37. i 77. minuti susreta zaradio dva žuta kartona zbog preoštrih startova. 

Plitvica (S) je slavila u drami, povela je u 12. minuti pogotkom Nikole Sajka, Bruno Piskać je u 24. minuti izjednačio, Sajko zabija za 2:1 u 83. minuti, Milan Boltižar izjednačuje u 86. minuti i iako se činilo da će doći na kraju do podjele bodova, Sajko zabija i treći gol za hat-trick 90+1 minuti susreta i konačnih 3:2 za Plitvicu (S).

U sutrašnjim utakmicama sastaju se Polet (T) i Novi Marof, Polet (C) i Mladost (Vž), Beretinec i Obreš, Mladost (M) i Drava Ajax te Dinamo (B) i Čevo. Sve utakmice počinju u 17:30 sati.