Promjena na klupi Razvitka, seniorsku momčad preuzeo Valentin Knapić

vv | 1.2.2024. u 12:53h | Objavljeno u Sport

Završetkom jesenskog dijela sezone završio je mandat Srećka Žuljića na klupi Razvitka iz Čičkovine koji se natječe u Elitnoj ligi ŽNS-a Varaždin.

- Srećku zahvaljujemo što se vratio iz trenerske mirovine i preuzeo kormilo ekipe koja je bila zakucana za dno ljestvice, a onda nas poveo prema mirnijem završetku polusezone. Žuljić stariji upisao je 5 velikih pobjeda u 7 susreta, te ekipi prenio dio svojeg bogatog iskustva sa kojim sada dočekujemo nastavak prvenstva. Hvala Srećko! - istaknuli su iz kluba.

- Naša momčad kreće sa pripremama za proljetni dio sezone. Na pripreme, a i u nastavak, naše dečke sa klupe povesti će još jedno poznato ime iz koprivničkog nogometa. Radi se o Valentinu Knapiću. Novi trener sa sobom donosi puno iskustva jer nerijetko je bio na klupama trećeligaških klubova. Vjerujemo da trener Knapić, uz kvalitetne pripreme, već od prvog kola nastavka može našu ekipu povesti prema ostvarenju zadanih ciljeva. Dobro došao Valentin i sretno! - zaključili su u objavi na svojoj Facebook stranici.