Svi laureati sa svečanosti proglašenja najboljih u lepoglavskom sportu za 2015. godinu

Proglašeni najbolji u lepoglavskom sportu za 2015. godinu

| 19.2.2016. u 10:27h | Objavljeno u Sport

Tanja Mravlinčić iz Sportsko penjačkog kluba "Direkt" najbolja je sportašica grada Lepoglave u 2015. godini, a njen klupski kolega Mario Musulin najbolji je sportaš. Najbolja ženska ekipa za 2015. je Ženski nogometni klub Lepoglava, a najbolja muška ekipa Kuglački klub Lepoglava. Rezultati su to izbora najsportaša grada Lepoglave za 2015. godinu kojeg provodi Zajednica športskih udruga grada Lepoglave. Nagrade su laureatima uručene na svečanosti održanoj u Lepoglavi uz nazočnost predstavnika sportski udruga i klubova s gradskog područja.

Posebno priznanje "Zaslužni sportski djelatnik" dodijeljeno je Josipu Severu dok je kuglačica Marija Zver, osvajačica svjetskih medalja i hrvatska kuglačka reprezentativka primila priznanje za ostvarene vrhunske rezultate u sportu.

Trenerom 2015. godine proglašen je Željko Breški iz karate kluba Lepoglava. Priznanja su primili i mladi perspektivni sportaši; Marija Pašalić i Larisa Bajsić iz Ženskog nogometnog kluba Lepoglava, Dolores Juriša, Izidora Juriša i Martin Breški iz Karate kluba Lepoglava te Marko Veseljak i Valentin Mravlinčić iz Sportsko penjačkog kluba Direkt. 

Čestitke su laureatima na svečanosti proglašenja najboljih u lepoglavskom sportu za 2015. uputili predsjednik Gradskog vijeća grada Lepoglave Robert Maček te zamjenik gradonačelnika Hrvoje Kovač koji se prisjetio još jedne sportašice s područja grada Lepoglave – Anite Jurgec, osvajačice srebrne medalje na Olimpijskim igrama za osobe s intelektualnim teškoćama, održanima u Los Angelesu.