Trener Hajduka Boro Primorac

Primorac: Momčad Varaždina puno bolje igra nego što imaju rezultate

| 11.12.2020. u 16:04h | Objavljeno u Sport

Nogometaši Hajduka krenuli su na put prema Varaždinu gdje će sutra s početkom u 17.05 sati igrati utakmicu 15. kola HT Prve lige protiv Varaždina. Prije polaska Bijeli su pod vodstvom trenera Bore Primorca i njegovog stručnog stožera odradili trening na glavnom travnjaku Poljuda.

Trener Primorac na put je poveo 20 igrača, a na ovom gostovanju neće moći računati na Stefana Simića i Tonija Teklića.

- Varaždin sam gledao i protiv Osijeka, odnosno posljednje dvije utakmice. U Osijeku su igrali s pet igrača otraga, a susret prije sa četiri. Ekipa su koja puno bolje igra nego što imaju rezultate. Igrali su dobro čak su jedno vrijeme bili bolji od Osijeka a domaćin je iz jedne šasne dao gol i poslije toga seuvukla nesigurnost kod Varaždina. Od starta trebamo biti vrlo kompaktni i pokazati da smo došli u Varaždin odigrati najbolje što možemo i da dokažemo da smo bolji. Trebat će i dosta strpljenja da ih se probije, najvažnije je ne primiti gol i dominirati utakmicom. Moramo biti dominantni, a ja mislim da to možemo. Kod njih igraju Skorup i Delić koji će biti motivirani protiv Hajduka - rekao je Primorac uoči puta za Varaždin.

Koliko Varaždin pokreće promjena trenera?

- To je uvijek opasno, uvijek će barem 20-30 posto biti bolji, homogeniji nego inače, ali mi se moramo fokusirati na našu igru i ne misliti puno o njima - rekao je Primorac.