Prijavite se na 2. utrku grada anđela i pomozite odjelu pedijatrije OB Varaždin

VV | 22.4.2021. u 12:15h | Objavljeno u Sport

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina, u suradnji sa Sportsko rekreativnim društvom 315 Sjeverozapad i Udrugom Active Vita, organizira 2. humanitarnu utrku grada anđela, koja će se održati 9. svibnja 2021.

Cjelokupan iznos uplaćenih startnina ove humanitarne utrke bit će uplaćen na račun Opće bolnice Varaždin – za odjel pedijatrije, a sve troškove organizacije utrke, kao i nagrade za prva tri mjesta u apsolutnoj ženskoj i muškoj kategoriji, organizatori pokrivaju zahvaljujući donacijama sponzora.

Za prikupljanje sredstava u ovoj humanitarnoj utrci u Zagrebačkoj banci je otvoren poseban transakcijski račun, IBAN: HR3523600001502907846. Sve uplate su transparentne i dnevno se ažuriraju. Iznos startnine, koja je ujedno donacija, je 50,00 kuna. Ukoliko netko želi, može uplatiti i veći iznos.

Pri uplati kod opisa plaćanja upisati: 2. utrka grada anđela + Ime i Prezime sudionika utrke. U slučaju da uplaćujete za više osoba, organizatori vas mole da unesete imena i prezimena svih sudionika za koje uplaćujete.

Ukoliko sustav Vaše banke ne prepoznaje primatelja upisom IBAN-a, upišite: ZSUGV (Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina), Graberje 31, Varaždin.

U slučaju da se utrka ne uspije održati s obzirom na epidemiološku situaciju, cijeli iznos bit će vraćen uplatiteljima ukoliko to žele. Ukoliko ne žele povrat, taj iznos će biti uplaćen u navedenu svrhu humanitarne utrke.

Prijave se obavljaju na: https://www.stotinka.hr/hrv/utrka/4074/prijava_na_utrku gdje je objavljen i raspis utrke sa svim potrebnim podacima.

Trenutno je prijavljeno 257 natjecatelja. Zbog epidemiološke situacije, broj natjecatelja organizatori su ograničili na 500.

Start utrke 9. svibnja bit će u 10.00 sati na Kapucinskom trgu, a staza dužine 4,85 kilometara prolazi gradskim ulicama i bedemima Starog grada.

Vremenski limit za završiti utrku je 90 minuta pa organizatori pozivaju sve ljude dobre volje, i one kojima trčanje nije primaran sport, da se priključe.

- Imajmo na umu da je ovo humanitarna utrka pa rezultat, tj. plasman nije u prvom planu. Cilj je učiniti dobro djelo i pomoći malenim borcima u bolnici, tako da je svaki sudionik koji završi utrku – pobjednik - poručuju organizatori.

plakat_utrka_grada_anđela_2021.jpg