KK Vindija Foto: HKS

Pretkadeti Vindije nastupili na poluzavršnici Prvenstva Hrvatske

| 3.5.2018. u 11:56h | Objavljeno u Sport

Pretkadeti Vindije su proteklog tjedna od 26. do 29. travnja nastupili na poluzavršnici Prvenstva Hrvatske u Skupini B koja se održala u Zagrebu. U grupi 3 su se nadmetali s KK Cedevitom, KK Splitom i KK Mladosti iz Zagreba.

Cedevita i Split su bili favoriti grupe 3, što su u konačnici i dokazali. Vindija je u prvom susretu prvog dana natjecanja igrala protiv Splita te pružila dobar otpor u porazu 64:46. Susret protiv Cedevite je bio potpuno jednostrani te su poraženi s visokih 111:67.

Treći susret je bio oproštajni, s obzirom da su ostali bez plasmana u polufinalu, te su se htjeli oprostiti s pobjedom protiv ekipe koju su svakako mogli pobijediti, ali je ponestalo snage i koncetracije treći dan natjecanja te je Mladost ipak pobijedila varaždinski sastav sa 65:52.

Vindija je na poluzavršnici nastupila u sastavu Matija Pavlic, Jona Ostoić, Dino Iličić, Tibor Kovačić, Roko Mijalić, Luka Čevra, Petar Košćak, Petar Kelemen, Bruno Breški, Lovro Rozman, Marko Rukelj, Lovro Ivanković, a vodio ih je trener Petar Zajec.