Predstavljeni Saša Dreven i Neven Vukman, najzvučnija pojačanja u petogodišnjoj povijesti Varteksa

| 1.3.2016. u 19:16h | Objavljeno u Sport

Jučer su registrirani, a danas uoči svojeg prvog treninga i službeno predstavljeni novi igrači NK Varteksa – vratar Saša Dreven i veznjak ili stoper Neven Vukman, nekadašnji prvotimci prvoligaškog Varteksa, ali i brojnih drugih hrvatskih i inozemnih klubova, novi su igrači člana Međužupanijske nogometne lige NK Varteksa.

Zašto i kako baš Varteks, objasnili su sami.

- Imao sam neke inozemne opcije, međutim to se nije ostvarilo i ostalo mi je birati među domaćim opcijama. Trenirao sam zadnjih tjedana i s NK Varaždinom, međutim nekakav konkretan razgovor i dogovor tamo nisam dočekao. S Varteksom sam se dogovorio iz prve, sam klub i entuzijazam ljudi koji ga vode pratim već dugo i jako cijenim sve napore koje ulažu, tako da nisam uopće dvojio oko dolaska – prokomentirao je priključenje Bumbarima varaždinski vratar Saša Dreven, koji je i sam, sjetit će se stariji ljubitelji nogometa, kao član poznate Varteksove škole nogometa, „ulazio“ u maskotu Bumbara uoči i za vrijeme Varteksovih seniorskih utakmica. Dreven je dakle stigao u – svoje jato.

Slično rezonira i Neven Vukman, vidno zadovoljan dolaskom u (n)ovu sredinu.
 
- Još kao klinac upoznao sam Bojana Fošnara, igrao mali nogomet po brojnim turnirima za njegov Fotex, mnogo mi je i pomogao u počecima mojeg nogometnog puta, na različite načine. I kad me pozvao da se priključim Varteksu, odluka je bila brza. I laka – priznao je Vukman.

Koliko će iskustvo i imidž Drevena i Vukmana značiti jednom Sokseru, Radiću, Kuharu i ostatku mlade momčadi Varteksa ne treba uopće objašnjavati. Baš kao što je i trener Kruno Beli, još jedan nekadašnji prvotimac Varteksa, dobio vrhunske „ispružene ruke na terenu“ u likovima Saše i Nevena. Što će se, nesumnjivo, osjetiti već u nedjeljnoj proljetnoj premijeri protiv Zadrugara iz Hrastovskog na – stadionu Varteksa.