Predsjednik varaždinskog ŽNS-a Nenad Horvatić reagirao na zahtjeve MOST-a

| 28.2.2017. u 12:48h | Objavljeno u Sport

Nakon pobjede Dinama nad Cibalijom u Vinkovcima, a poslije dosuđenog spornog kaznenog udarca za Dinamo u 89. minuti susreta, iz kojeg su gosti postigli odlučujući pohodak, saborski zastupnici i članovi Mosta nezavisnih lista zatražili su jučer da čelnici Hrvatskog nogometnog saveza ali i članovi Izvršnog odbora i Skupštine HNS-a podnesu ostavke.

- Reakcija Dinamovih navijača koji su bili prisutni dvojbenoj pobjedi njihove momčadi u Vinkovcima nakon sramotno dosuđenog kaznenog udarca najbolje pokazuje koliko Hrvatskoj trebaju promjene i koliko ih hrvatsko društvo zaslužuje. Jučer su pokazali kako se bori za svoj klub, kako se voli sport i koliko drže do pravde i poštenja. Pobjedu svog voljenog kluba doživjeli su kao poraz i simbolički su vratili dresove svojim ljubimcima koji nisu zaslužili pobjedu na pošten i sportski način. Taj trenutak dogodio se upravo u nedjelju, hrvatski nogomet više ne može čekati. Most je cijelo vrijeme ukazivao na taj problem, samo prošle jeseni održali smo dvije konferencije za medije na tu temu. A sada je stvarno dosta!«, stoji, među inim, u priopćenju Mosta u kojem navode da oni ne odbacuju ni krivnju političkih struktura za stanje u hrvatskom nogometu jer su one svo vrijeme dio problema, a ne rješenje koje građani traže.

Na svom facebook profilu na zahtjeve Mosta reagirao je predsjednik varaždinskog Županijskog nogometnog saveza i član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza Nenad Horvatić

- Kao legalno izabran Predsjednik županijskog nogometnog saveza Varaždin i član IO HNS poručujem gospodi iz MOSTA, niti ste me izabrali niti ćete me mijenjati. Smjeniti me može moja baza koja me i izabrala, moji klubovi iz Vž županije...Provjerena metoda, posvađaj da Hrvat krene na Hrvata, podjeli Sjever i Jug, pa da sitne duše i prodavači magle profitiraju....Nećete -  poručio je Horvatić na svom facebook profilu.