Predsjednik HNS-a Marijan Kustić najavio obnovu stadiona u Varaždinu Foto: screenshot HRT

Predsjednik HNS-a Marijan Kustić najavio obnovu stadiona u Varaždinu

Varaždinske vijesti/HRT | 11.10.2022. u 12:54h | Objavljeno u Sport

Hrvatska nogometna reprezentacija svjetski je doprvak. Dinamo igra u Ligi prvaka. A naši su stadioni u lošem stanju. Hoće li i tko ulagati u njih?

Što će biti s maksimirskim stadionom za koji je predsjednik UEFA-e Aleksandar Čeferin rekao da je "sramota"? Hoće li pomoći i UEFA?

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić u sinoćnjoj emisiji Otvoreno na HRT-u rekao je da Hrvatska ima najlošiju infrastrukturu kad su u pitanju stadioni te da se mora poraditi na tome, prenosi portal HRT-a.

- Rezultati su odlični. Od 2018. godine svi zagovaramo nakon svjetskog srebra izgradnju stadiona, da će se uložiti u infrastrukturu. Duboko se nadam da ćemo 2023. napokon krenuti s tim. S Čeferinom sam puno puta razgovarao, kao i sa Zvonimirom Bobanom koji je velika spona u razgovorima i dogovorima. Naš cilj je da se pokrene priča izgradnje stadiona u Zagrebu, ali i obnova stadiona kao što je Poljud, Varaždin, Koprivnica, Šibenik i ostali stadioni. Gdje god bude igrala hrvatska nogometna reprezentacija nazivat ćemo nacionalni stadion. Sigurno da Grad Zagreb zaslužuje novi stadion. Duboko se nadam da će se to na koncu i realizirati, rekao je Kustić, a prenosi portal HRT-a,