Nadica Dreven Budinski i Krunoslav Bistrović bodrit će danas svoje momčadi na utakmici u Nedeljancu Foto: Dražen Novosel

Predsjednici Nedeljanca i Bednje uoči uzvratne polufinalne utakmice Kupa ŽNS-a

| 8.5.2019. u 09:33h | Objavljeno u Sport

Danas će se od 17 sati na igralištu u Nedeljancu igrati uzvratna polufinalna utakmica Kupa Županijskog nogometnog saveza između Nedeljanca i Bednje iz Beletinca. U prvom susretu, koji je odigran 17. travnja na igralištu Kod mosta u Beletincu Bednja je pobijedila 2:0, golovima Marina Ivančića u 31. i Ante Ivančića u 53. minuti susreta i tako stekla veliku prednost pred uzvrat.

- I u drugoj utakmici očekujemo pobjedu, a naravno ne podcjenjujemo našeg suparnika, već smo svjesni da je i Nedeljanec dobra ekipa te da će se i oni truditi da izbore plasman u finale ovog natjecanja. Međutim to je i naš cilj, a plasmanom u finale Bednji bi od 2015. godine to bilo treće finale županijskog Kupa, što je veliki rezultat za naš mali klub. Ne strahujem da bi nas Nedeljanec mogao zaustaviti na putu do finala, vjerujem u svoje igrače i trenera da će znati složiti ekipu i ostvariti željeni rezultat - rekla je predsjednica Bednje Nadica Dreven Budinski.

Iako je rezultatska prednost iz prve utakmice na strani Bednje predsjednik Nedeljanca Krunoslav Bistrović vjeruje da pitanje finalista još nije riješeno.
- Još ništa nije gotovo, imamo pred sobom cijelu utakmicu. Naš imperativ je prolaz u finale što smo ostvarili prije dvije godina upravo u susretu protiv momčadi Bednje. Oni imaju prednost iz prve utakmice u kojoj na našu nesreću nismo uspjeli postići gol, ali čeka nas još 90 minuta i u sportskoj i korektnoj borbi pokušat ćemo izboriti prolaz. Znamo da je suparnik vrlo dobra i opasna momčad iz polukontre i kontre, ali pokušat ćemo nadoknaditi 2:0 i eventualno pokušati izboriti jedanaesterce ili dati i treći gol potreban za prolaz Vjerujem u naše dečke, čvrsto stojimo uz njim,mislim da imamo kvalitetu za prolaz i vjerujem u dobru utakmicu - naglasio je Bistrović.