Predsjednica Republike odlikovala Željka Krajana i ostale članove hrvatske reprezentacije Foto: predsjednica.hr

Predsjednica Republike odlikovala Željka Krajana i ostale članove hrvatske reprezentacije

Varaždinske vijesti | 27.11.2018. u 09:54h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović uručila je sinoć odlikovanja i priznanja Republike Hrvatske članovima hrvatske teniske reprezentacije 2018., članovima stožera hrvatske teniske reprezentacije 2018. i članovima delegacije Hrvatskog teniskog saveza.

- U ime Republike Hrvatske, želim vam zahvaliti što ste ostvarili sjajan sportski rezultat kojim je Hrvatska drugi put upisana u povijesni niz pobjednika Davisova kupa, momčadskog prvenstva svijeta. A posebno smo vam zahvalni što ste nas ponovno ujedinili u navijanju, bodrenju i vjeri u uspjeh - rekla je Predsjednica.

 Izbornik Željko Krajan odlikovan je Redom kneza Trpimira s ogrlicom i Danicom, za izniman, povijesni uspjeh hrvatske teniske reprezentacije, osvjedočenu srčanost i požrtvovnost i iskazano zajedništvo i domoljubni ponos u promociji sporta i međunarodnog ugleda Republike Hrvatske u osvajanju Davisova kupa 2018.

Redom kneza Branimira s ogrlicom, za izniman, povijesni uspjeh hrvatske teniske reprezentacije, osvjedočenu srčanost i požrtvovnost kojima su dokazali svoje najveće profesionalne i osobne kvalitete, za iskazano zajedništvo i domoljubni ponos u promociji sporta i međunarodnog ugleda Republike Hrvatske, te osvajanju Davisova kupa 2018., odlikovani su Marin Čilić, Borna Ćorić, Ivan Dodig, Mate Pavić, Franko Škugor, Viktor Galović i Nikola Mektić.