Poznati termini i domaćini finalnih utakmica Kupa ŽNS-a Foto: Martin Novosel

Poznati termini i domaćini finalnih utakmica Kupa ŽNS-a

| 9.5.2024. u 08:21h | Objavljeno u Sport

U finalu Kupa varaždinskog ŽNS-a sastat će se Bednja i Varteks. Ove će se sezone igrati dvije finalne utakmice, a organizator natjecanja, Županijski nogometni savez, odredio je termine i domaćine finalnih susreta.

Finalne će se utakmice igrati 15. svibnja i 5. lipnja, pri čemu će domaćin prvog susreta biti momčad Bednje i utakmica će se igrati na njihovom igralištu Kod mosta u Beletincu od 17 sati ii 30 minuta.

Uzvratni susret igrat će se na stadionu Sloboda u Varaždinu, od 18 sati, a domaćin će biti Varteks. Bez obzira na rezultat u finalnim susretima oba su se kluba plasirala u pretkolo hrvatskog Kupa.

Bednja i Varteks sastali su se u finalu Kupa varaždinskog ŽNS-a prije dvije sezone, a tada je, u jednoj utakmici, koja je odigrana 11. lipnja 2022. godine, na Sportskom centru u Jalžabetu, slavio Varteks 1:0, golom Ivana Sabljića u 70. minuti nadmetanja.

Trećeligašu Varteksu taj je gol donio prvi trofej županijskog Kupa u povijesti kluba. Momčad Bednja do sada je dva puta osvajala županijski Kup.