Momčad Bednje (crni dres) prva je izborila polufinale Kupa ŽNS-a pobjedom u Turčinu nad Dubravkom Zagorac Foto: Dražen Novosel

Poznati termini dvije četvrtfinalne utakmice Kupa varaždinskog ŽNS-a

| 14.10.2020. u 14:11h | Objavljeno u Sport

Dvije utakmice četvrtfinala Kupa Županijskog nogometnog saveza, koje su se trebale igrati prošle srijede,7. listopada, ali su odgođene jer se susreti nisu mogli igrati s obzirom da je kiša natopila terene u Hrženici i Jalžabetu, igrat će se u srijedu,21. listopada u 15 sati, dok će se termin utakmice između Varaždina i Nedeljanca odrediti naknadno.

U srijedu,21. listopada četvrtoligaš Jalžabet će ugostiti trećeligaša Podravinu iz Ludbrega, dok će županijski drugoligaš Radnički biti domaćin varaždinskom trećeligašu Varteksu.

Varaždin nije u mogućnosti naredne srijede odigrati četvrtfinalni susret županijskog Kupa s Nedeljancem jer ih već u petak, 23. listopada u 18 sati na Gradskom stadionu u Varaždinu, očekuje prvenstvena utakmica sa Slaven Belupom, u sklopu 9. kola HT Prve lige, tako da će termin te utakmice biti određen naknadno. 

U polufinale Kupa ŽNS-a plasirala se momčad Bednje iz Beletinca, koja je u Turčinu s 2:0 bila bolja od Dubravke-Zagorac, golovima Marina Mašića i Mihaela Đurina.