Poziv iz varaždinskog ŽNS-a - postanite nogometni sudac

| 20.2.2020. u 13:51h | Objavljeno u Sport

Iz varaždinskog Županijskog nogometnog saveza odaslan je poziv bivšim i aktivnim igračima te ostalim ljubiteljima nogometa zainteresiranima za poziv nogometnog suca da se jave na tečaj nakon kojeg mogu postati nogometni suci.  Ispit za nogometnog suca mogu polagati žene i muškarci, koji u vrijeme prijavljivanja za ispit nisu mlađe od 16 godina niti starije od 40 godina.

Zainteresirani prijavu trebaju poslati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili broj mobitela 091/240-2061 (Kramar Dino) sa sljedećim podacima: ime i prezime, datum rođenja, mjesto rođenja, adresa stanovanja, broj telefona, mobitela i e-mail adresa. Točan termin početka tečaja za nogometne suce biti će objavljen na web stranici Županijskog zbora nogometnih sudaca, te na e-mail adrese prijavljenih kandidata.
Na tečaju će se kandidati upoznati s pravilima nogometne igre, ulogom suca u nogometnim utakmicama, a nakon održanog predavanja kandidati će polagati praktični dio ispita na nogometnoj utakmici.