Potpisan ugovor o suradnji Grada Varaždina i SEHA Gazprom lige

| 30.3.2016. u 13:59h | Objavljeno u Sport

U varaždinskoj Gradskoj vijećnici danas je potpisan ugovor o suradnji Grada Varaždina i SEHA Gazprom lige u organizaciji završnog turnira ovog klupskog rukometnog natjecanja, koji će se od petka do nedjelje odigravati u Gradskoj sportskoj dvorani na Dravi. Ugovor su potpisali direktor SEHA lige Siniša Ostoić i zamjenik varaždinskog gradonačelnika Vjeran Radelić.

On je podsjetio da je Varaždin rukometni grad, u kojem je odigrana prva rukometna utakmica u Hrvatskoj, naglasivši da je domaćinstvo ovom turniru popularizacija rukometa, a očekuje se i puno posjetitelja u gradu, budući da će doči gosti iz Makedonije, Bjelorusije, Mađarske, te ljubitelji rukometa iz Zagreba.

Direktor SEHA lige je najavio je da ljubitelje rukometa u Varaždinu očekuje spektakl na terenu i oko njega, a do sada je za turnir akreditirano više od 150 novinara.

Osim preko interneta, ulaznice za FINAL 4 – SEHA Gazprom Lige mogu se kupiti u Varaždinu na prodajnim mjestima: Algoritam profil Mozaik, Knjižara Varaždin – Gajeva 17, Lacković Travel, poslovnica Varaždin – Pavlinska 5, MAX BÖGL ARENA MANAGEMENT D.O.O., POSLOVNICA VARAŽDIN – Šetalište Franje Tuđmana 1 i u TISAKmedia Kukuljevića 13.

Final four SEHA Lige otvorit će u petak mađarski Veszprem i bjeloruski Meshkov Brest, čiji će susret početi u 18 sati, a od 20 sati i 30 minuta počet će nadmetanje između hrvatskog prvaka PPD Zagreba i makedonskog Vardara iz Skoplja.

Pobjednici iz tih susreta igrat će u nedjelju, 3. travnja finalni susret koji će početi u 19 sati, a susret za treće mjesto igrat će se od 16 sati i 30 minuta.