Postanite nogometni sudac, tečaj za kandidate je besplatan Foto: ilustracija

Postanite nogometni sudac, tečaj za kandidate je besplatan

| 5.4.2023. u 14:02h | Objavljeno u Sport

Županijski zbor nogometnih sudaca varaždinskog ŽNS-a organizita tečaj za nogometnog suca.

- Pozivamo nogometašice, nogometaše i sve zainteresirane sportaše da se prijave na tečaj za zvanje nogometni sudac. Ispit za nogometnog suca mogu polagati muške ili ženske osobe koje u vrijeme prijavljivanja za ispit nisu mlađe od 16 godina, niti starije od 40 godina.

Svi zainteresirani svoju prijavu mogu poslati na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili se javiti na broj mobitela 098 / 91 24 283, Roman Lacković (tajnik) sa sljedećim podacima: ime i prezime, datum i mjesto rođenja, adresa stanovanja, broj mobitela i e-mail adresa.

Planirani početak održavanja tečaja za nogometne suce je 17. travnja u 18 sati. Zainteresirani kandidati će sve smjernice dobiti putem prijavljenih e-mail adresa i/ili pozivom. Na tečaju se kandidati upoznaju s pravilima nogometne igre te ulogom suca na nogometnoj utakmici, a nakon održanog predavanja, kandidati polažu praktični dio ispita na nogometnoj utakmici.

Važna napomena: tečaj je za sve zainteresirane kandidate besplatan - poručuju iz Županijskog zbora nogometnih sudaca varaždinskog ŽNS-a.