Zoran Kastel i Dario Jertec uspješno su debitirali na klupi Varaždina, večeras je svladan Hajduk 4:2 Foto: Krešimir Đurić

Posavec: Radili smo svi jedni za druge i zasluženo pobijedili

| 12.12.2020. u 20:35h | Objavljeno u Sport

Trenerski dvojac Zoran Kastel i Dario Jertec uspješno je debitirao na klupi Varaždina. Hrabro su postavili igru u večerašnjem susretu, a što im se na kraju isplatilo jer je Varaždin u susrezu 15. kola HT Prve lige protiv Hajduka došao do treće pobjede u prvenstvu i to sa čak četiri postignuta gola.

- Ne sjećam se kada smo zadnji put zabili četiri gola u Prvoj ligi, a danas smo ih zabili Hajduku. Dečkima svaka častna tome, bili smo borbeni i više željeli pobjedu. Nije bila to neka kvalitetna predstava, ali ta sreća i ta naša povezanost, homogenost nam se vratila i zato jesmo danas pobijedili. Krenuli smo otvoreno u utakmicu, igrali smo s četiri igrača prema naprijed - dva krilna i dva napadača. Danas se sigurno nismo imali namjeru braniti, a to smo i pokazali s četiri postignuta gola. Možda zbog kvalitete rostera i pozicije na kojoj se nalazimo, možda je malo došla do malo grča u igri kada smo primili prvi gol i možda smo se malo povukli, ali na sreću smo uspjeli postići i četvrti gol te riješiti utakmicu. U srijedu nas očekuje Kup susret s Rijekom a u subotu idemo k Dinamu. Ova pobjeda nam puno znači, a iz ove dvije utakmice ćemo pokušati izvući maksimum, a koliko će to biti sami ćemo odlučivati o tome - rekao je trener Varaždina Zoran Kastel.

Posebno sretan nakon susreta bio je strijelac vodećeg gola na večerašnjem susretu Ivan Posavec, koji je već u 4. minuti zatresao mrežu svog prezimenjaka na golu Hajduka.

.- Nemam riječi. Mislim da smo odigrali utakmicu od prve do zadnje minute na fantastičnoj razini. Radili smo svi jedni za druge i zasluženo smo pobijedili. Mislim da smo dva gola primili bila trenutak nepažnje, ali bez dileme zaslužena pobjeda - rekao je Posavec.