Igrač sredine terena Varaždina Ivan Posavec nada se dobrom rezultatu u susretu s Osijekom Foto: Dražen Novosel

Posavec: Nadam se da će nas napokon i sreća malo pomaziti te da ćemo osvojiti 3 boda

| 30.11.2019. u 09:15h | Objavljeno u Sport

- Osijek je odlična momčad koju treba respektirati, ali se je ne trebamo bojati. Teren neće biti idealan za igru tako da će puno više u toj utakmici donositi voljni momenat i koncentracija,a nadam se da će nas napokon i sreća pomaziti te da ćemo osvojiti tri boda - rekao je igrač sredine terena momčadi Varaždina Ivan Posavec, uoči današnjeg nadmetanja sa sastavom Osijeka u sklopu 17. kola HT Prve lige.

U prvom susretu ove sezone, na stadionu u Gradskom vrtu, Osijek i Varaždin odigrali su 2:2, s time da je Osijek sve do 89. minute imao prednost od 2:0. No, tada su Varaždinci golovima Đuraseka i Lisakovicha napravili preokret i utakmica je okončala bez pobjednika.

- Ta nam je utakmica bila pozitivan šok, vratili smo se iz rezultatskog minusa i mislim da nam taj susret može biti vodilja za ono što nas očekuje. Ako ćemo biti na željenoj razini možemo svakog pobijediti, pa tako i sastav Osijeka - mišljenja je Posavec.

Utakmica između Varaždina i Osijeka igrat će se danas na Gradskom stadionu u Varaždinu od 15 sati. U jučerašnjim susretima 17. kola HT Prve lige Slaven Belupo je na svom stadionu u Koprivnici pobijedio Inter iz Zaprešića 3:0, a Lokomotiva je u Zagrebu pobijedila Goricu sa 4:0.