Zelengaj je na gostovanju kod vodećeg Nedelišća poražen 3:1 Foto: Mario Šamec

Porazi Jalžabeta, Zelengaja i Plitvice u MŽNL-u

| 28.5.2016. u 19:51h | Objavljeno u Sport

Sva tri predstavnika županije koja su danas igrala utakmicu 28. kola Međužupanijske nogometne lige Čakovec-Varaždin, poražena su na gostujućim terenima. Jalžabet je izgubio 3:0 kod Slobode (S), Plitvica (G) je s 2:1 poražena kod Centrometala, a Zelengaj je protiv Nedelišća izgubio 3:1.

Sloboda (S) je povela protiv Jalžabeta u 5. minuti susreta preko Dražena Peteka koji je postigao i gol za 2:0 u 32. minuti, dok je konačnih 3:0 postavio Denis Srnec u 83. minuti iz dosuđenog kaznenog udarca.

Centrometal je poveo protiv Plitvice (G) u 30. minuti pogotkom Marijana Dumančića, ali je u 67. minuti rezultat za Plitvicu (G) poravnao Luka Črnila. Domaćin do odlučujućeg vodstva dolazi samo četiri minute kasnije kada u 71. minuti Dumančić još jednom trese mrežu Plitvice (G).

Zelengaj je imao najteži zadatak gostovanjem kod vodećeg Nedelišća. Boris Kosir je doveo domaćine u vodstvo u 40. minuti, dok je Nino Vizinger zabio golove za 2:0 i 3:0 u 74. i 89. minuti susreta. Počasni gol za goste bio je djelo Ernesta Horvata u 90. minuti susreta.