POLICIJSKO IZVJEŠĆE Utakmica u Varaždinu prošla bez izgreda i u dobrom navijačkom rasploženju

VV | 31.7.2022. u 08:30h | Objavljeno u Sport

Iz Policijske uprave Varaždin izvjestili su da je utakmica 3. kola 1. HNL-a između NK Varaždin i HNK Hajduk sinoć održana bez izgreda i u dobrom navijačkom raspoloženju.

Utakmica je počela sinoć u 21 sat na varaždinskom nogometnom stadionu „Anđelko Herjavec“ te je na utakmici prisustvovalo oko 7500 gledatelja, od kojih je bilo oko šesto gostujućih navijača.

Utakmicu su osiguravale brojne policijske snage. Iz PU Varaždinske izvješćuju da "prije, za vrijeme i nakon utakmice nije bilo privedenih osoba niti drugih postupanja policije te je utakmica prošla u vrlo dobrom navijačkom raspoloženju".

policija2.jpg

- Cjelokupno osiguranje utakmice proteklo je u najboljem redu, s jedne strane zbog sportskog ponašanja onih koji su pratili utakmicu na stadionu, ali i zbog odlične suradnje i koordinacije u radu svih onih koji su bili zaduženi za sigurnost ovog sportskog događaja. Zahvaljujemo građanima, kao i navijačima na sportskom ponašanju koje uključuje i poštivanje uputa organizatora, redara i policijskih službenika - stoji u policijskom izvješću.