Treća HNL Sjever Foto: Krešimir Đurić

Podravina izgubila uz dva isključenja, Varteksu poraz od 2:0 kod Rudara

| 7.9.2019. u 20:11h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Oba predstavnika iz županije, upisali su poraze na danšnjim gostovanjima trećeg kola Treće HNL Sjever. Podravina je na gostovanju kod Graničara poražena s minimalnih 1:0, a jedini gol zabio je Matej Resler u 78. minuti, a tokom utakmice, Podravina je imala čak dva isključenja. Florijan Balažinec je zaradio crveni karton u 70. minuti sprječio izglednu pozicije za postizanje pogotka van kaznenog prostora, dok je u 85. minuti isključen trener Nevenko Blagaj zbog učestalog negodovanja.

Ni poraz Varteksa na gostovanju kod Rudara nije prošao bez isključenja. Prvo je u 53. minuti minuti zbog dva žuta kartona isključen domaći igrač Leonard Mesarić, a Varteks je imao prednost od igrača više samo 10 minuta, jer je u 63. minuti isključen Karlo Benković također zbog dva žuta kartona. Prvi gol na susretu je bio djelo Matije Antolovića u 37. minut, dok je drugi gol pao iz kaznenog udarca u 63. minuti, strijelac je bio Dejan Slunjski.

U ostalim susretima, Podravac je bio bolji od Tehničara s 2:0, Virovitica je bila bolja od Bjelovara s 2:1, Polet (SMnM) je na gostovanju svladao Papuk s 2:1, a Mladost je svladala Radnika iz Križevaca s 2:0.