Podravac (Sv) iznenađujuće do boda kod Poleta (M), Podravcu Kitro gostujuće slavlje kod Lunjkovca Foto: Martin Novosel/Ilustracija

Podravac (Sv) iznenađujuće do boda kod Poleta (M), Podravcu Kitro gostujuće slavlje kod Lunjkovca

| 10.10.2021. u 10:11h | Objavljeno u Sport

Iako je Podravac (Sv) imao loš start u prvenstvo, nanizavši pet poraza u prvih pet kola, u posljednja dva okreću stvari na bolje, a u jučerašnjem susretu 7. kola Druge ŽNL na gostovanju kod Poleta (M) uspjeli su osvojiti bod.

Domaći Polet (M) je poveo u susretu u 53. minuti preko Lovra Jurinića, ali gosti se nisu predavali i u 83. minuti je Admir Pezer poravnao rezultat na 1:1 što je bio i konačan rezultat susreta.

U drugom subotnjem susretu, Podravac Kitro je iznenadio domaćeg Lunjkovca i slavio s 2:1. Mladen Vađunec je bio strijelac pogotka za 1:0 u 35. minuti susreta, Matija Zelenc je u 53. minuti povećao tu prednost na 2:0, dok je Vedran Zdelar u 57. minuti susreta samo uspio smanjiti na konačnih 2:1.

U nedjeljnim susretima sastaju se Orač i Dinamo 01, Lepoglava i Razvitak, vodeća momčad lige Mladost (VT) i Radnički, Novakovec i Nova Ves te Dinamo (B) i Mladost (Š).

Sve utakmice počinju u 15:30 sati.