Trenerski dvojac Zoran Kastel - Dario Jertec odradit će sutra i prvi trening s momčadi Foto: Krešimir Đurić

Počele pripreme Varaždina za nastavak prvenstva u HT Prvoj HNL

| 3.1.2021. u 13:55h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Okupljanjem i kondicijskim testiranjem pod nadzorom kondicijskog trenera Bojana Goluba danas su počele pripreme nogometaša Varaždina za nastavak natjecanja u HT Prvoj HNL. Prvenstvo će se nastaviti 23. siječnja, kada će Varaždin na svom stadionu ugostiti momčad Rijeke. Prvi trening nogometaši Varaždina odradit će sutra prijepodne.

Što se promjena unutar momčadi tiče, Neven Đurasek započet će pripreme sa momčadi Dinama nakon kojih će se znati da li će biti nastavljena njegova posudba. Od povratnika u klub, s posudbe je vraćen Vuk iz Međimurja dok su iz Podravine vraćeni Golub i Crnčec koji će konkurirati za mjesto unutar ekipe. Par dana duži dopust dobili su Jorge Obregon koji se na treninge prve momčadi vraća iz rodne Kolumbije sredinom tjedna te kamerunac Guerra Djou koji je do sada prolazio proces rehabilitacije nakon ozlijede. Uskoro će iz kluba biti objavljene novosti oko novih dolazaka.

– Nakon završetka jesenskog dijela prvenstva igrači su dobili šest slobodnih dana, a od 26. su radili po planu i programu kojeg su dobili i igrači su došli solidno kondicijski pripremljeni jer nemamo vremena početi pripreme od nule. U ovom, prvom tjednu priprema u ponedjeljak i utorak odradit ćemo po dva treninga, u srijedu jedan trening, u četvrtak i petak imat ćemo opet po dva treninga, u subotu jedan trening, dok će nedjelja biti dan odmora. U drugom tjednu u ponedjeljak i utorak odradit ćemo po dva treninga, u srijedu jedan trening i prva pripremna utakmica utakmicu i to protiv Rudeša. Nakon te utakmice imali bi po jedan trening dnevno, a u subotu bi odigrali i posljednju provjeru pred nastavak prvenstva, u kojoj će nam suparnik biti Hrvatski Dragovoljac – rekao je trener momčadi Zoran Kastel