Pobjedom u Virju košarkašice Vindi korak bliže vrhu tablice

| 13.2.2021. u 20:51h | Objavljeno u Sport

Danas je u Virju odigrana odgođena utakmica prve ženske lige - skupine A. Košarkašice Vindi gostovale su kod Podravca iz Virja, a kao i prije samo dva dana u Graberju varaždinske su košarkašice ostvarile su sigurnu pobjedu i osvojile vrlo vrijedne bodove u gostima te pobijedile rezultatom 40:37.

Ekipa Vindi otvorila je utakmicu vodstvom od 5 koševa razlike na kraju prve četvrtine, te su povećavale prednost kroz cijeli tijek utakmice (9:14; 6:13; 9:14;6:6). I ovaj su put sve košarkašice s klupe trenera Marka Škerbića dobile su priliku zaigrati na prvoligaškoj utakmici.

U sastavu Vindi-ja nastupile su: Z. Dukić, Pe. Žanić (10 koševa), P. Božović , K. Francisković (4), M. Barušić (Cap) (9), L. Brezovec (8), I. Lukan Lisec, I. Hrgarek, E. Novosel (2), L. Kauzler, Pa. Žanić (14), R. Štrocinger

U 11. kolu ekipa Vindi će ugostiti ŽKK Koprivnicu na domaćem terenu, vjerojatno već ove srijede. U slučaju pobjede varaždinske bi košarkašice mogle osigurati plasman u ligu za popunu Premijer lige za slijedeću sezonu.