Plitivca (G) je u tri navrata držala vodstvo, ali se na kraju morala zadovoljiti bodom (3:3) Foto: Mario Šamec

Pobjede Novog Marofa i Varteksa, Plitivica (G) remizirala

| 24.4.2016. u 18:30h | Objavljeno u Sport

U današnjim utakmicama 23. kola Međužupanijske nogometne lige Čakovec-Varaždin, najviše se mogao radovati Varteks koji je na gostovanju kod Zelengaja u Donjem Kućanu svladao domaćine 4:0.

Gosti su do svog prvog gola došli krajem prvog poluvremena u 41. minuti kada Matija Kuhar postiže vodeći pogodak. Isti igrač povisuje vodstvo u 53. minuti, Ivan Sokser zabija za 3:0 u 79. minuti, a konačnih 4:0 djelo je Matije Cvetka u 85. minuti.

Jedini drugi predstavnik koji je danas ubilježio pobjedu je Novi Marof. S minimalnih 1:0 je svladao Slobodu iz Slakovca. Strijelac odluke bio je Tomislav Harmicar u 37. minuti susreta.

Plitvica iz Gojanca je ugostila Međimurca i u tri navrata imala vodstvo u susretu, ali je isto tako tri puta gost izjednačio rezultat za konačnih 3:3. Pogotke za domaćine su postigli Jošua Horvat (2. min) i Karlo Kocijan (13. i 53. min) čiji je drugi pogodak bio iz kaznenog udarca, dok su za goste zabijali Mario Kranjec (8. min) i Rei Arimitsu (49. i 55. min). Plitivca (G) je od 74. minute igrala s igračem manje. Hrvoje Kocijan je rušio protivničkog igrača kao posljednji igrač obrane i zaradio izravni crveni karton.

Zadrugar je na gostovanju kod Pušćina poveo golom Dražena Vukine u 22. minuti, ali je domaćin preokrenuo susret pogotcima Karla Levanića u 65. minuti iz kaznenog udarca i Nikole Špicer u 68. minuti za konačnih 2:1 za Pušćine.