Po završetku jučerašnje Kup utakmice u Martijancu fizički napadnut igrač Bednje Foto: ilustracija

Po završetku jučerašnje Kup utakmice u Martijancu fizički napadnut igrač Bednje

Varaždinske vijesti | 16.8.2022. u 10:53h | Objavljeno u Sport

U Martijancu je jučer odigrana posljednja utakmica 2. kola Kupa Županijskog nogometnog saveza između domaćeg Poleta i Bednje iz Beletinca.

Gosti su, pred oko 200 gledatelja, pobijedili rezultatom 2:1, golovima Valerija Puškadije u 18. i Mihaela Đurina u 50. minuti nadmetanja. Strijelac za domaće bio je Ernest Horvat u 59. minuti susreta.

Prema izvješću delegata susreta Nedjeljka Kapeša iz Varaždina, organizacija utakmice bila je u skladu s Propozicijama natjecanja KUP-a ŽNS Varaždin, bez utvrđenih nepravilnosti, osim u jednom djelu po završetku utakmice.

u prostoru ispred svlačionica zatvorenom šakom u glavu udaren igrač NK "Bednja" Mihael Đurin , koji je u 85.minuti utakmice bio zamijenjen i više nije bio u sportskoj opremi, već je bio presvučen u civilno odijelo.

Napadač je nepoznat, a isti je odmah po incidentu pobjegao s mjesta događaja. Prilikom incidenta na mjestu događaja prisutan je bio povjerenik za sigurnost, Nikola Tenčić, koji je napadača odstranio s mjesta incidenta, te izjavljuje da napadača ne poznaje.

Službene osobe, delegat i suci utakmice nisu mogli vidjeti incident, jer su prilikom opisanog događaja još bili na terenu za igru pošto je utakmica završena nekoliko trenutaka prije, napisao je delegat susreta u Izvještaju o utakmici.