Plivačima Baroka osam odličja na 16. mitingu Vidra u Zagrebu

| 12.10.2021. u 16:04h | Objavljeno u Sport

Članovi varaždinskog Plivačkog kluba Barok nastupili su na 16. po redu mitingu Vidra u Zagrebu i pokazali odličnu formu, osvojivši osam medalja na početku nove natjecateljske sezone.

Prije podne su plivali mlađi kadeti i kadeti, dok su u poslijepodnevnom djelu nastupili mlađi juniori i juniori.  Od članova Baroka najviše se istaknula Leona Juriša s osvojenim zlatom na 100m leđno i 3. mjestom na 50m slobodno u kategoriji mlađih juniorki, a izborila je i nastup u utrci „Australiana“ gdje su plivali 8 najbržih plivačica i plivača iz discipline 50m slobodno .

Anamarija Cmrečak osvojila je drugo mjesto na 100m prsno u kategoriji juniorki, Hana Ivanković bila je druga na 50m leptir i treća na 100m prsno u kategoriji mlađih juniorki. Mihael Kolarek osvojio je treće mjesto na 50m leptir i 100m slobodno u kategoriji kadeta, a Luka Štumberger bio je treći na 50m leptir u kategoriji mlađih juniora.

Za Barok su nastupili Leona Juriša, Jana Marta Horvatić, Anamarija Dreven, Ivona Jurković, Teodora Liber Kos, Petra Gašparac, Hana Ivanković, Dora Kranjčec, Ana Talan, Lara Đuras, Rina Rogina, Anja Mirilović, Ena Novoselec, Anamaria Cmrečak, Mihael Kolarek, Jan Peremin, Filip Kukec, Ivan Turkalj, David Vizjak, Lovro Huđek, Dino Novoselec, Jona Kokotec, Ivan Žganec Car, Karlo Petek, Nino Petek, Luka Kokotec, Jan Žganec, Lovro Čalopa, Luka Štumberger, Dorian Skupnjak.