Iza Petre Petek je sjajan turnir u Svetom Martinu na Muri

Petra Petek druga na turniru najboljih seniorki Hrvatske

| 12.12.2016. u 11:51h | Objavljeno u Sport

U Svetom Martinu odigran je turnir najboljih seniorki Hrvatske, na kojem je STK Varaždin imao svoje dvije predstavnice. Petra Petek odigrala je odličan turnir i završila kao druga sa samo jednim porazom i pet pobjeda. Jedini meč izgubila je u izjednačenom susretu s Mirelom Đurak iz Dr.Časla koja je bila prva na turniru isto tako s jednim porazom.

Sve ostale suparnice Petek je lagano pobjeđivala rezultatima 3-0 (Brodar Mihaelu,Jazbec Idu, Markati Paulu,Srebrnjak Dorinu). Malo više od nje zahtjevala je samo trenutno prva s aktualne hrvatske seniorske rang liste Ivana Tubikanec protiv koje je Petek ispustila set i pobjedila je rezultatom 3-1. Sjajan turnir za prvi reket STK Varaždin Petru Petek.

Druga predstavnica STK Varaždin Mirela Đurak imala je šest poraza u isto toliko nastupa i turnir je završila na 7. mjestu.

Istovremeno u Ljubeščici se igrao TOP 12 kadetkinja gdje je STK Varaždin također nastupao s dvije igračice Tenom Kovaček i Lucijom Sitar. Tena Kovaček je završila na 4.mjestu s omjerom 6 pobjeda i 5 poraza dok je Lucija Sitar bila 8., s omjerom 5 pobjeda i 6 poraza.

Slijedeći vikend STK Varaždin domaćin je u svojoj dvorani TOP 12 turnira za mlađe kadetkinje gdje će imati svoje dvije predstavnice Luciju Sitar i Jelenu Vukelić i TOP 12 juniorki, na kojem će boje varaždinskog kluba brabiti Gabrijela Bađun. Bit će to i posljednji nastupi varaždinskih stolnotenisačica u ovoj godini.