"Petica" ponovno pobjednik kvartovskog malonogometnog turnira 2020.

| 22.1.2020. u 12:31h | Objavljeno u Sport

Završio je kvartovski malonogometni turnir u Petrijancu. Prvo četvrtfinale otvorili su Caffe bar 5 s uvjerljivom pobjedom od 8:0 nad ekipom Puaži. U drugom susretu gledatellji su mogli uživati u veoma uzbudljivoj utakmici između ekipa Yugo 45 i Nove Vesi u kojoj se ekipa Yugo 45 pobjedom 4:3 plasirala u polufinale.

Ekipama Caffe bar 5 i Yugo 45 u polufinalu se pridružila ekipa Boro i Bešo keramika koja je sa 5:2 svladala Družbinec. Posljednji polufinalista dobiven je u susretu između BIP Gaja i Sivih mekla u kojem je do pobjede od 6 :1 stigao BIP Gaj. Završnica turnira otvorena je prvim veoma uzbudljivim polufinalom između Caffe bara 5 i Boro i Bešo keramike u kojem se ekipa Boro i Bešo keramika vratila iz zaostatka od 0:3, ali ipak 3 minute prije kraja Caffe bar 5 ponovno je postigao gol za vodstvo od 4:3 što je ujedno bio i konačan rezultat susreta.

U drugom polufinalu viđena je veoma zanimljiva utakmica u kojoj su se šanse nizale na obje strane,a u takvoj utakmici bolje se snašla ekipa BIP Gaj koja je 3:1 bila bolja od Yuga 45. U susretu za 3. mjesto na kvartovskom turniru u veoma tvrdoj utakmici do pobjede od 3:1 stigla je ekipa Boro i Bešo keramika nad ekipom Yugo 45.

U finalu je Caffe bar 5 s tri gola već u početku susreta riješio pitanje pobjednika te je na kraju završilo 5:1 čime je Caffe bar 5 obranio naslov pobjednika kvartovskog malonogometno turnira 2020. Najbolji strijelac turnira bio je Dario Bubek s 13 golova, a iza njega turnir su završili Antonio Cvetko s 8 te Dominik Leskovar sa 6 postignutih golova.