Timotej Kocen (na slici), Stjepan Hunjak, Laura Horvat, Josip Meštrić i Matija Meštrić su se našli na popisu reprezentacije Foto: BK Maraton Kreidler

Pet vozača Maraton Kreidlera na popisu reprezentacije

| 30.3.2016. u 19:03h | Objavljeno u Sport

Hrvatski biciklistički savez je na svojim službenim stranicama objavio popis MTB reprezentacije na kojemu se našlo čak pet vozača Biciklističkog kluba Maraton Kreidler iz Novog Marofa. U kategoriji U-17 su se našli Timotej Kocen, Stjepan Hunjak i Laura Horvat. U kategoriji juniora u B reprezentaciji je Josip Meštrić, a u A reprezentaciji u kategoriji U-23 se nalazi Matija Meštrić.

Trener Branimir Štimec je sa vozačima odradio zimski pripremni period od studenog do ožujka koji prošao iznimno dobro te su vozači spremni za novu sezonu.

Pripremni period od gotovo pet mjeseci u kojem je realizirano 100% od planiranoga, mora biti garancija uspješne 2016. sezone - najavio je Štimec.

Na prvoj pripremnoj utrci koja je vožena u slovenskoj Vrtojbi (XCO Griči) u konkurenciji slovenskih, talijanskih, austrijskih i hrvatskih vozača, vozači Maraton Kreidlera su ostvarili dobre rezultate.

U kategoriji U-17 Stjepan Hunjak je zauzeo je četvrto mjesto, Timotej Kocen uz mali kvar na biciklu šesto mjesto, dok je Laura Horvat bila sedma u istoj konkurenciji kod djevojaka. Najveće iznenađenje priredio je Josip Meštrić plasiravši se na četvrto mjesto.