Nikola Pongrac, Leon Benko i Borimir Perković na današnjem susretu s novinarima u klubu Foto: Dražen Novosel

Perković: Hajduk je favorit, ali ne u tolikoj mjeri kao što je bila Rijeka na Rujevici

| 25.7.2019. u 10:33h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

- Ponovno nas očekuje teška utakmica jer igrat ćemo protiv Hajduka momčadi koja je u ovom trenutku jako dobra ekipa i ima individualnu kvalitetu. Čeka nas teška utakmica zbog svega onoga što se izdogađalo s Hajdukom prošli tjedan, a osobno mi je žao, kao i svima koji vole hrvatski nogomet, što je Hajduk ispao iz Europe. Iz tog razloga Hajduk je maksimalno mobiliziran i fokusiran isključivo na prvenstvo. Hajduk je favorit u ovoj utakmici,  ali ne u tolikoj mjeri kao što je bila Rijeka na Rujevici, jer ovaj put utakmicu igramo na našem stadionu, pred našim navijačima, koji će doći vjerujem u velikom broju i bodriti nas da odigramo što je moguće bolju utakmicu i da na kraju dođemo do što je moguće boljeg rezultata. Veselimo se utakmici koja je nakon duljeg vremena u Varaždinu opet prvoligaškog ranga - rekao je na današnjem druženju s novinarima u klubu trener momčadi Varaždina Borimir Perković.

Zbog ozljede u sastavu neće biti Glavine, registrirani su Bajandouh i Lisaković, ali Bajandouha neće biti u konkurenciji za sastav jer još nije spreman, dok Jozinović nije registriran, tako da će trener Perković imati na raspolaganju kadar kojeg je imao i za gostovanje na Rujevici.

- Ozračje u svlačionici je jako dobro i u mirnom se okruženju spremamo za nedjeljni susret, koji nam jako puno znači. Riječ je o prvoj prvoligaškoj utakmici u Varaždinu nakon sedam godina, stadion će  vjerujem biti pun kao i na susretu protiv Šibenika, a morat ćemo se odužiti publici koja nas je bodrila na putu do Prve lige. Svi zajedno ćemo dati maksimum da dođemo do što boljeg rezultata - naglasio je napadač Varaždina Leon Benko.

Utakmica će u nedjelju početi u 20 sati, vrata Gradskog stadiona bit će otvorena već u 18 sati, s obzirom na novi režim ulaska na stadion, a interes za ulaznice, koje su u pretprodaji od ponedjeljka u Fan shopu na Gradskom stadionu, je jako veliki.

Ulaznice se prodaju po cijeni od 50 kuna za lijevi i desni dio zapadne tribine dok se za istočnu i južnu tribinu treba izdvojiti po 40 kuna.